Lynn Cornelis, verantwoordelijke opname en onthaal

"Opnieuw inzetten op lean-werken is mijn ambitie"

Sinds oktober is Lynn Cornelis de kersverse verantwoordelijke opname en onthaal. Waar voorheen deze functie een combinatie was van opnameplanning en de verantwoordelijkheid over de dienst opname en onthaal, is deze nu in twee gesplitst. Deze nieuwe job brengt voor haar heel wat uitdagingen met zich mee. 

Al tijdens haar middelbare studies, was Lynn getriggerd door de gezondheidszorg. De keuzes voor de opleidingen medical management assistent en vervolgens een banaba in zorgmanagement waren dan ook snel gemaakt. Na haar afstuderen startte ze als medisch secretaresse op een van haar oude stageplaatsen, het UZA. Al snel kreeg ze de mogelijkheid om door te groeien tot projectmedewerker waarbij ze projectwerk combineerde met de coördinatie van de medische secretaresses op de polidiensten. Afgelopen zomer kwam er een nieuwe uitdaging op haar pad als verantwoordelijke opname en onthaal, die ze met veel enthousiasme is aangegaan.

 

Als verantwoordelijke opname en onthaal is het haar voornaamste doel om de continuïteit van de dienst te verzekeren. Ook projectwerk komt in deze functie opnieuw aan bod. Eén van haar belangrijkste uitdagingen is momenteel het mee in goede banen leiden van projecten zoals de inschrijfzuilen en het EPD. Ook is het haar ambitie om op korte termijn opnieuw in te zetten op lean-werken.