Projectleider ICT Paul Vanden Broucke

"Medische informatica is een groeibusiness"

Na jaren gewerkt te hebben als zelfstandig consultant voelt Paul zich thuis in het UZA. Hij staat in voor ICT-projecten rond wetenschappelijk onderzoek.

Hoe ben je bij het UZA terechtgekomen?

"Ik werk hier sinds februari 2009. Daarvoor werkte ik als ICT-manager of director, vaak in internationale omgevingen en meestal als zelfstandig consultant. Toen een tijdelijk contract ten einde liep, nam een uitzendbureau contact met mij en stelde me deze functie voor. Mijn eerste indruk van het UZA was positief, en mijn meest recente indruk is dat nog steeds."

Je werkt als ICT'er in een ziekenhuis. Is je job voldoende boeiend?

"Mijn job biedt veel variatie. Zo werk ik samen met IBM aan een project rond zeldzame ziektes, ik faciliteer klinische studies om gegevens gemakkelijker beschikbaar te maken en ik ben bezig met webapplicaties om het jaarverslag en tal van andere gegevens te automatiseren. Verder ben ik lid van werkgroepen rond innovatieve ICT, enterprise architectuur, business process analyse en project management. Medische informatica is een groeibusiness waarin nog veel te ondekken valt. Dit innovatieve aspect maakt het boeiend en ideaal voor wie houdt van uitdaging en complexiteit."

Hoe zou je de sfeer omschrijven?

"Het UZA is een collegavriendelijke omgeving. Iedereen is makkelijk aan te spreken, alle contacten verlopen vlot. Vandaag werken een 40-tal mensen op ICT. Er heerst een toffe sfeer waarin iedereen voldoende ruimte krijgt om zelfstandig te werken. Het UZA biedt haar medewerkers een goede mix - niet te weinig en niet te veel - van randactiviteiten, zodat je jouw collega's goed leert kennen. Ik vind het een bedrijf dat toch een bepaald vertrouwen schept."

UZA trekt aan is de jobsite van het © Universitair Ziekenhuis Antwerpen, Wilrijkstraat 10, 2650 Edegem

LGBT Health also encourages further research and increased funding buy viagra caps online addarol https://www.levitradosageus24.com/ in this critical but currently underserved domain.