Aan de slag als... administratief of technisch medewerker

Als administratief of technisch medewerker kom je in het UZA terecht in een aantrekkelijke zorgomgeving. Vanuit een ondersteunende rol werk je nauw samen met artsen, verpleegkundigen, paramedici en researchers. Ook jij werkt mee aan een optimale patiëntenzorg, steeds innoverend, vaak grensverleggend en vanuit je eigen expertise. Je bijdrage wordt sterk naar waarde geschat.

Ontdek hier onze vacatures voor administratief of technisch medewerkers.

Een inspirerende omgeving 

Als administratief of technisch medewerker kom je terecht in een universitair gespecialiseerd derdelijnsziekenhuis. Onze patiënten hebben gemiddeld een erg "zware" pathologie en kunnen vaak elders niet meer geholpen worden. Dat betekent dat we meest geavanceerde behandelingen toepassen. Ook als ondersteunende medewerker werk je actief mee aan het bereiken van deze doelstellingen. We leggen de lat voor onszelf vaak hoog, maar de gedrevenheid en het streven naar een continue verbetering van de mensen waarmee je samenwerkt, zijn een dagelijkse bron van inspiratie.

Persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden

Op elk moment van je loopbaan heb je bij ons als medewerker een waaier van mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien. Kiezen voor het UZA is kiezen voor levenslang leren. Als universitair ziekenhuis weten we beter dan wie ook dat investeren in opleiding de moeite waard is. In deze academische omgeving kom je in contact met tal van topspecialisten, die vaak al bezig zijn met de behandeldingen van morgen en op die manier hun collega's van vandaag prikkelen en inspireren.