Aan de slag als ... paramedicus

 

Werken het UZA is heel aantrekkelijk voor paramedici. Of je nu audioloog, laborant, ergotherapeut, diëtist bent of nog een ander paramedisch profiel hebt, steeds werk je binnen een multidisciplinaire team nauw samen met artsen, verpleegkundigen en andere paramedici. Wetenschappelijk onderzoek is nooit veraf. Jijzelf of je collega's zijn zeker ook met research bezig. 

Ontdek hier onze vacatures voor paramedici.

Zorg die écht een verschil maakt

Samen neem je de zorg op voor patiënten die vaak elders niet meer geholpen kunnen worden. Als universitair gespecialiseerd derdelijnsziekenhuis hebben we patiënten met een erg zware pathologie. Dat betekent dat we meest geavanceerde behandelingen toepassen. Je werkt dan ook volgens vooruitstrevende methodes en staat open voor innovatie zodat patiënten nog beter kunnen worden behandeld.

Ontplooiingskansen

Op elk moment van je loopbaan heb je als paramedicus een waaier van mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien. Als universitair ziekenhuis weten we beter dan wie ook dat investeren in opleiding de moeite waard is. In deze academische omgeving kom je in contact met tal van topspecialisten, die bezig zijn met de behandeldingen van morgen en die je prikkelen en inspireren om mee te groeien.