Aan de slag als ... verpleegkundige

Als verpleegkundige kom je terecht in het departement patiëntenzorg. Geen moeilijke structuur, maar wel een aantrekkelijke, transparante organisatie van de zorg. Je werkt er samen in multidisciplinaire teams. Terwijl je met beide voeten in de praktijk staat, krijg je van ons de kans je kennis voortdurend bij te schaven. Ook niet onbelangrijk: de open en vriendschappelijke sfeer onder de collega's.

Ontdek hier onze vacatures voor verpleegkundigen.

Hechte teams ten dienste van de patiënten

Verpleegkundigen, artsen en andere gezondheidswerkers ... in het UZA vorm je één team. Samen neem je de zorg op voor patiënten die vaak elders niet meer geholpen kunnen worden.

Carrièrekansen alom

Op elk moment van je loopbaan heb je bij ons als verpleegkundige een waaier van mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien. Naast doorgroeien tot hoofdverpleegkundige of afdelingshoofd, kun je jezelf ook verder specialiseren tot klinisch specialist, referentieverpleegkundige of unitverantwoordelijke.

Opleidingsmogelijkheden, goed voor jou, maar ook voor het UZA

Kiezen voor het UZA is kiezen voor levenslang leren. Als universitair ziekenhuis weten we beter dan wie ook dat investeren in opleiding de moeite waard is. Met het vormingsprogramma 8hours4every1 hou je zelf de vinger aan de pols van de nieuwste ontwikkelingen. Ook als je graag verder studeert, hoef je dit niet op eigen kracht te doen. Onze samenwerking met de Universiteit Antwerpen en de Antwerpse hogescholen garandeert je maximale ondersteuning tijdens je vervolgopleiding.

Evidence based practice

Kiezen voor patiëntenzorg in het UZA is kiezen voor patiëntenzorg van de hoogste kwaliteit, wetenschappelijk onderbouwd met de laatste nieuwe inzichten. Evidence based practice, heet dat. Tegelijkertijd stimuleren we innovatie, ook in de patiëntenzorg. Kwaliteitszorg is bij ons geen 'modewoord'.