Dienst Multidisciplinair slaapcentrum: staflid/toegevoegd arts/toegevoegd specialist (8/10-10/10)


Binnen het Universitair Ziekenhuis Antwerpen, te Edegem, is het Multidisciplinair Slaapcentrum op zoek naar een 8/10de of 10/10de staflid of toegevoegd arts/specialist (M/V) "Slaapgeneeskunde".

Het slaapcentrum heeft als doel het optimaal verrichten van diagnostiek en behandeling van alle vormen van slaap- en waakstoornissen bij volwassenen. Het is een multidisciplinaire afdeling, waarin artsen uit de diensten psychiatrie, neurologie, longziekten en neus-keel-oorziekten samenwerken. De opgebouwde kennis over slaap- en waakpathologie wordt benut voor de keuze van een aangepaste behandeling. Het UZA stelt veiligheid en kwaliteitsvolle zorg hoog in het vaandel en behaalde de internationale JCI-accreditatie.

Wij kijken uit naar: 8/10de of 10/10de staflid of toegevoegd arts/specialist (M/V) "Slaapgeneeskunde"

 

Functie:

Als arts/specialist word je betrokken in het ganse proces van de diagnostiek en behandeling van slaap-waakstoornissen. Dit behelst actieve betrokkenheid in de poliklinische intake van patiënten, het interpreteren van poly(somno)grafie, de opstart en opvolging van patiënten met CPAP, thuisventilatie en innovatieve behandelingen. Naast de klinische opdracht bestaat ook de mogelijkheid te participeren in het wetenschappelijk onderzoek van de dienst.


Profiel:

Erkend arts of arts-specialist (bij voorkeur longarts, NKO-arts) die zich wil verdiepen in de klinische somnologie. Voldoende kennis van het Nederlands is een vereiste.


Wij bieden:

Een zeer afwisselend en boeiend werk in een gespecialiseerde omgeving waar naast de dagelijkse diagnostiek en behandeling ook aan innoverend wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan. De beschikbare expertise maakt specifieke zorg mogelijk voor patiënten met complexe slaapproblematiek, waaronder gecombineerde en therapieresistente stoornissen. De kandidaat wordt ingezet in een aangename werksfeer in een bestaand team van artsen, verpleegkundigen en andere medewerkers. Het Slaapcentrum heeft een capaciteit van 112 slaapstudies per week bij volwassenen. Deelname aan een georganiseerd wachtsysteem is vereist. Een aanstelling van onbepaalde duur kan in het vooruitzicht worden gesteld.”

 

Kandidatuurstelling:

Bent u geïnteresseerd, solliciteer dan online via www.uzatrektaan.be uiterlijk op 31/01/2022.

Bijkomende informatie over de functie kan u bekomen bij het diensthoofd dienst multidisciplinair slaapcentrum, Prof. dr. J. Verbraecken
op het nummer 03 821 38 00. Voor vragen rond de sollicitatieprocedure neemt u contact op met Kathleen Dekeirel (HR), tel. 03 821 38 99.

 

 
Ga terug