Dienst neurologie: een functie van specialist


Eén voltijdse betrekking (8/10de - 10/10de) specialist neurologie, deeldiscipline dementiezorg, per 01/10/2021.

De aanstelling gebeurt volgens de arbeidsvoorwaarden van het UZA, waarbij je na een tijdelijke aanstelling na 2 jaar in aanmerking kan komen voor een aanstelling van onbepaalde duur.

Je maakt voor de zorg van personen met dementie deel uit van een multidisciplinair team bestaande uit 2 neurologen en 2 neuropsychologen.
In de dienst kan je samenwerken met 8-10 AIOS neurologie en meerdere doctoraatsstudenten. Daarnaast is er ruimte voor wetenschappelijk onderzoek binnen de context van neurodegeneratieve aandoeningen. Als staflid draag je verantwoordelijkheid voor zowel de klinische als poliklinische zorg van patiënten. Daarnaast neem je deel aan multidisciplinaire raadplegingen en opvolging van patiënten met (complexe) neurodegeneratieve aandoeningen. Klinische studies met innovatieve interventies voor personen met dementie maken eveneens deel uit van je opdracht.


Profiel:

Neuroloog met bijzondere interesse in dementiezorg; affiniteit met klinisch georiënteerd wetenschappelijk onderzoek; een collegiale werkhouding en teamgeest.
Het behaald hebben van een doctoraat in het domein van dementie strekt tot aanbeveling evenals kennis van de klinische en wetenschappelijke toepassing van genetica, geavanceerde beeldvorming en neuropathologie.

 

Algemene voorwaarden:

  • in het bezit te zijn van een diploma van doctor in de genees-, heel- en verloskunde of arts;
  • een erkenning te hebben als neuroloog of deze behalen in de loop van 2021;
  • het recht te genieten om in België de geneeskunde uit te oefenen;
  • deel te nemen aan het georganiseerd wachtsysteem.

 

 

Kandidatuurstelling:

Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan online via www.uzatrektaan.be uiterlijk op vrijdag 07/05/2021.

Bijkomende informatie bij het diensthoofd dienst fysische geneeskunde, prof. dr. P. Cras, tel. 03 821 34 18.
Voor vragen rond de sollicitatieprocedure neemt u contact op met de personeelsdienst van het UZA, Stefanie Bosmans, tel. 03 821 32 30.
Ga terug