Dienst Neurologie: staflid 8/10 of 10/10


Eén voltijdse betrekking (8/10de - 10/10de) toegevoegd specialist vasculaire neurologie per 01/10/2021, aanstelling voor de duur van 1 jaar.

Deze functie is met name bedoeld voor jonge neurologen die zich, na het behalen van hun erkenning, verder wensen te bekwamen in de cerebrovasculaire neurologie, in een academische setting. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team (Neuro Vasculair Centrum Antwerpen) bestaande uit 3 vasculair neurologen, 4 neurochirurgen, 5 interventionele neuroradiologen en 2 neuro-intensivisten, en wordt ondersteund door een equipe van 8-10 AIOS neurologie, waarvan 1 binnen de context van een verdiepingsstage vasculaire neurologie. Daarnaast is er ruimte voor wetenschappelijk onderzoek, zowel binnen de context van acute beroertezorg, (neuro)radiologie als revalidatiezorg. Als toegevoegd specialist draag je verantwoordelijkheid voor zowel de klinische, als poliklinische zorg van patiënten met een ischemisch en/of hemorragische beroerte. Daarnaast neem je deel aan multidisciplinaire raadplegingen en opvolging van patiënten met (complexe) neurovasculaire problemen (zoals oa. cerebrovasculaire malformaties en cerebrale hypoperfusiesyndromen). Er is tevens de mogelijkheid tot het uitvoeren van een consultfunctie binnen een gespecialiseerd revalidatiecentrum. U neemt deel aan het georganiseerd wachtsysteem.

 

PROFIEL:

  • Neuroloog met bijzondere interesse in vasculaire neurologie en neurosonologie;
  • Affiniteit met klinisch georiënteerd wetenschappelijk onderzoek;
  • Een collegiale werkhouding en teamgeest.

 

Spreekt deze uitdaging jou aan, dan nodigen we je graag uit om te kandideren voor deze functie.”


Kandidatuurstelling:

Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan online via www.uzatrektaan.be uiterlijk op zondag 12/12/2021.

 

Bijkomende informatie over de functie kan je bekomen bij het diensthoofd dienst gerechtelijke geneeskunde, Prof. dr. P. Cras, tel. 03 821 34 18.
Voor vragen rond de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Stefanie Bosmans (HR), tel. 03 821 32 30.

 

 

 
Ga terug