Echte zorgkwaliteit

 

Het UZA heeft de afgelopen decennia een sterke reputatie opgebouwd. Patiënten kunnen bij ons terecht voor échte zorgkwaliteit, ondersteund door onderzoek en opleiding. Maar ook met onze medewerkers gaan we zorgzaam om, want ook in de toekomst willen wij een aantrekkelijke werkgever blijven.

Vooraan in de medische zorgverlening

Als universitair ziekenhuis verstrekken we derdelijnszorg. In mensentaal betekent dit dat we medische problemen, waar elders geen mogelijkheden meer voor zijn, hier met de meest geavanceerde methoden verder behandelen. Heel wat van de patiënten die in het UZA terechtkomen, hebben dan ook een complex ziektebeeld en komen op verwijzing van andere ziekenhuizen. Dat is een uitdaging, maar het maakt het ook voor de 3.100 enthousiaste medewerkers boeiend werken.

Zorg voor medewerkers

Niet alleen patiënten kunnen rekenen op échte zorgkwaliteit. Ook onze medewerkers krijgen een kwaliteitsvolle behandeling. Zo bieden we je heel wat mogelijkheden om deeltijds te werken zodat je een goede balans vindt tussen je werk en je privéleven. Daarnaast kun je rekenen op een aantal extralegale voordelen zoals een levensverzekering, een verzekering gewaarborgd inkomen en een hospitalisatieverzekering. Mogelijkheden tot tijdskrediet, ouderschapsverlof en een gunstige vakantieregeling maken het plaatje volledig.