Sevilay Altintas, senior staflid oncologie

“Het UZA is een aangename werkomgeving met getalenteerde medewerkers”

Doe het haar maar eens na: mama worden van vier kinderen, met een voltijdse job als arts in het UZA, en dan tussendoor ook nog even doctoreren. Ja hoor, dokter Sevilay Altintas is een straffe dame!

 ‘Al sinds dag één vond ik het UZA een aangename werkomgeving. De combinatie tussen patiëntenzorg en wetenschappelijk werk maakt dat ik hier echt op m’n plaats ben. Het werken in een dynamische setting, met getalenteerde medewerkers en de voortdurende intellectuele uitdaging om bij te leren, dat past bij mij.

Oncologie werkt steeds meer multidisciplinair
De afdeling oncologie is enorm geëvolueerd de voorbije tien jaar. We hebben een grote vooruitgang gemaakt in de multidisciplinaire samenwerking met andere specialismen. Die samenwerking verloopt constructief, met respect voor ieders discipline. We vullen elkaar mooi aan.

Werk + gezin + studie
Het meest trots ben ik op het behalen van mijn doctoraat, terwijl ik ook al een voltijdse job combineerde met mijn gezin. We werken hier niet bepaald van ‘9 to 5’, en steken veel tijd en energie in gesprekken met de patiënt en zijn familie. De patiënt staat hier altijd centraal en zo hoort het ook.’