Ons aanbod / Onze voorwaarden

 

In het UZA staat topklinische en kwaliteitsvolle zorg voor patiënten voorop. Maar we trekken ons ook het welzijn van onze medewerkers aan. Als je kiest voor het UZA kom je terecht in een ambitieuze organisatie, met interessante arbeidsvoorwaarden waar ook oog is voor het evenwicht tussen je werk en je privéleven. Allemaal punten die van het UZA een aantrekkelijke werkgever maken.

Gunstige loon- en arbeidsvoorwaarden

In het UZA zijn de arbeidsvoorwaarden van het paritair comité van de privéziekenhuizen het uitgangspunt voor het niet-medisch personeel. Daarnaast zijn er vergoedingen voor onregelmatige prestaties. Zo wordt er voor prestaties op zon- en feestdagen een toeslag van 100% toegekend, voor zaterdagprestaties een toeslag van 26%, voor nachtprestaties een toeslag van 35% en voor avondprestaties een toeslag van 10%. Ook een wachtvergoeding (indien wacht bij de dienstverlening hoort) en een oproepvergoeding zijn voorzien. Andere financiële voordelen die het UZA zijn medewerkers met een extra eigen bijdrage toekent zijn o.a. de eindejaarspremie en de geschenkencheque. Extralegale voordelen zoals een levensverzekering, een verzekering gewaarborgd inkomen en een hospitalisatieverzekering zijn standaard. 

Kinder- en vakantie-opvang

Voor de opvang van hun kinderen kunnen UZA-medewerkers gebruik maken van kinderdagverblijf Hoppaz en vakantieopvang De Speelvogel. Bij Hoppaz kunnen baby's en peuters tot 3 jaar terecht. Dit kinderdagverblijf is tijdens de week open van 6u tot 18u30 en bevindt zich op de campus van het UZA.

Tijdens de schoolvakanties staat de Speelvogel in voor de opvang van kinderen van 2,5 tot en met 11 jaar. 

Gunstige vakantieregeling

In het UZA heeft elke niet-medische medewerker recht op 50 vakantiedagen. Dit aantal is opgebouwd uit 20 wettelijke vakantiedagen, 12 recuperatiedagen vanwege de 40-uren werkweek, 10 wettelijke feestdagen, 3 extra feestdagen (2 januari, 11 juli en 26 december), en 5 CAO-dagen. Na 10 jaar dienst krijgt een medewerker een extra vakantiedag. Voor artsen en artsen-specialisten in opleiding (ASO) is een specifieke vakantieregeling van toepassing.

Deeltijds werken, tijdskrediet en ouderschapsverlof

Steeds meer mensen vinden het belangrijk om een goede balans te vinden tussen werk en privéleven. Als gezinsvriendelijke onderneming komt het UZA aan die wens tegemoet door diverse vormen van deeltijds werken. UZA-personeelsleden kunnen kiezen uit verschillende arbeidsregimes (50%, 60%, 70%, 75%, 80%, 90%, 100%) en uit verschillende werkroosters. 

Ook alle bestaande vormen van tijdskrediet en ouderschapverlof zijn bij ons mogelijk. Je kunt op die manier je werk gedurende een bepaalde periode stopzetten of verminderen. Bovendien kunnen ook al onze medewerkers naar aanleiding van de geboorte of adoptie van een kind ouderschapsverlof krijgen.

Meer dan werken alleen

In het UZA zijn een aantal diensten aanwezig waarvan het personeel gebruik kan maken en die de combinatie werk-vrije tijd kunnen vereenvoudigen, zoals een selfservicerestaurant, een broodjesbar en een Delhaize supermarkt.  UZA-medewerkers hebben ook toegang tot een online kortingsplatform met interessante voordelen en kunnen genieten van een korting op een zoo-abonnement.

Bereikbaarheid

Het UZA is vlot bereikbaar met de fiets, de motor, de wagen en het openbaar vervoer. Voor de sportievelingen is er een gesloten fietsenstalling. Medewerkers die met de auto komen, kunnen gebruik maken van de gratis personeelsparking. Bovendien zijn er frequente busverbindingen naar Antwerpen-Centrum, Antwerpen-Centraal, Berchem Station, Lier, Kontich en Borsbeek. Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid van het UZA.