Stimulerende opleidingen

Aandacht voor vorming zit in de genen van het UZA. Naast topklinische zorg en wetenschappelijk onderzoek is opleiding één van de basisopdrachten van het ziekenhuis. Hier word je verder opgeleid tot specialist in jouw discipline!

Samenwerking met de universiteit

Precies omdat we gelinkt zijn aan de universiteit, zit je aan de bron van de nieuwste ontwikkelingen. Als je hier werkt, opleiding volgt of stage loopt, dan sta je letterlijk op de eerste rij. Je krijgt kansen die elders ondenkbaar zijn en je wordt voor de volle 100% in de praktijk gegooid. Hier word je verder opgeleid tot specialist in jouw discipline.

Levenslang leren

Kiezen voor het UZA betekent dan ook kiezen om levenslang te leren. Een reeks opleidingsprogramma's garandeert je voortdurende vorming. Zo blijf je als verpleegkundige met 8hours4every1 op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ook onze artsen scholen zich voortdurend bij. Dit terwijl ze vaak zelf heel wat van hun tijd investeren in het opleiden van jong talent, in het ziekenhuis en aan de universiteit.

Werken en studeren

Ben je al aan de slag en wil je via een bijkomende studie je verder in je werkterrein verdiepen? Dan krijg je van ons alle kansen! Via de formule 'werken en studeren' helpen we je om een extra diploma te behalen aan een hogeschool of aan de Universiteit Antwerpen.