UZA Movies

UZAtrektaan

 

Een dag op de dienst abdominale heelkunde en urologie

Word jij de opvolger van Magda ?

Verpleegeenheid D1 - longziekten & tropische geneeskunde/infectieziekten vlogt

Verpleegkundige op C1 - nefrologie en hepatobiliaire heelkunde

Verpleegkundige op Intensieve Zorgen (INZO)

Vlogster Femke neemt je mee op haar eerste werkdag in het UZA

Aan de slag als OK-verpleegkundige in het UZA.

Bekijk hier waarom onze medewerkers aangetrokken werden door het UZA.

 

Top Employer

Ook in 2012 werd het UZA Top Employer. Bekijk hier de reportage, met een interview met Hildegard Hermans, directeur personeel.

 

Stage in het operatiekwartier

Hoe ziet een dag van een stagiaire op het operatiekwartier eruit? Oma Josephine wou het graag weten en kwam in het programma ‘Iedereen Beroemd’ (VRT) haar kleindochter Evelyn verrassen tijdens haar stage in het operatiekwartier van het UZA. Wil jij ook graag in het UZA komen werken? Neem snel een kijkje bij onze vacatures !

Schoonmaak

Ook voor schoonmakers is het UZA een aantrekkelijke werkgever. Bekijk hier waarom schoonmakers een onmisbare schakel zijn in het ziekenhuis en waarom zij graag in het UZA werken.

 

 

UZAsport

In 2011 liep het project UZAsport met als doel zoveel mogelijk medewerkers aan het sporten te krijgen en een grotere betrokkenheid te creëren.

 

 

UZAband

Het UZA heeft een eigen muziekband met medewerkers die graag in het UZA werken, maar ook houden van zingen en dansen en menig feest in het UZA opluisteren.

 

 

Groepsfoto

In het kader van haar sportief project, UZAsport, nam het UZA ook dit jaar deel aan de Antwerp Ten Miles. Maar liefst 123 UZA-medewerkers liepen mee. ATV maakte hier een leuke reportage over voor het programma CampusTV. Bekijk hier de reportage.