Wie zijn wij

Topbedrijf

Als universitair ziekenhuis investeert het UZA niet alleen in innovatie en onderzoek, maar ook in medewerkers. Als je in het UZA aan de slag gaat, kom je terecht in een topbedrijf dat je uitdaagt om je talenten verder te ontwikkelen. Niet voor niets is het UZA de aantrekkingspool voor talent uit de wijde omgeving.

Samen één team

Naast kansen voor verdere vorming en gunstige loon- en arbeidsvoorwaarden geven we ook aandacht aan extra service zoals kinderopvang. Ook niet onbelangrijk is de open, joviale en vriendschappelijke sfeer onder collega's. Teamspirit doet hier wonderen!

Kwaliteitsvolle zorg

Hoogstaande kwaliteit leveren is voor het UZA prioriteit nummer één. Het UZA staat dan ook voor een cultuur van continue kwaliteitsverbetering en werkt hieraan via verschillende kwaliteitsprojecten en verbeteracties. Het ziekenhuis neemt deel aan verschillende kwaliteitsmetingen en streeft naar kwaliteitslabels om de zorgkwaliteit en patiëntveiligheid te verbeteren. Met deze kwaliteitserkenningen wil het UZA (1) de veiligheid voor de patiënt verhogen, (2) de kwaliteit van de zorg permanent verbeteren en (3) een voorbeeld stellen als opleidingsziekenhuis. In het UZA wordt hard gewerkt aan het behalen van accreditaties of kwaliteitslabels. Zo is de patiënt nog zekerder van de beste zorg.

Het UZA, een topper onder de Top Employers

Voor het vijftiende jaar op rij mogen we ons een ‘Top Employer’ noemen dankzij ons vooruitstrevende HR-beleid. Het UZA ziet haar werknemers dus graag! 

Het jaarlijkse internationale onderzoek door het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd. Tijdens de procedure wordt er een doorlichting gemaakt van de arbeidsvoorwaarden en wordt er gekeken naar het geven van ondersteuning voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf. Om de validiteit van het proces te waarborgen worden alle antwoorden door een onafhankelijke partij aan een audit onderworpen.

Het UZA biedt uitstekende arbeidsomstandigheden, koestert talent, ontwikkelt zich op alle niveaus van de organisatie en optimaliseert voortdurend het personeelsbeleid. Het UZA zorgt dus goed voor iedereen, ook voor haar medewerkers.